уторак, 26. јануар 2016.

SKINITE MASNE NASLAGE!!!

RIBA

Da biste smanjili masne naslage trebalo bi da konzumirate ribu bar dva puta nedeljno.Riba koja najvise topi masne naslage je losos.Losos sadrzi dosta omega 3 masne kiseline koje pomazu u ocuvanju vitalnosti organizma i u smanjenju masnih naslaga.
Kao predlog uz losos mozete pojesti i zelenu salatu ili paradajz.



DJUMBIR

Ovaj sastojak je jako delotvoran u smanjenju masnih naslaga.Podstice misice da vise trose kiseonik i samim tim se trosi vise energije sto dovodi do mrsavljenja.Djumbir mozete pomesati sa vise vrsta povrca i tako ga konzumirati u vecim kolicinama.



NAR

Nar je voce koje utice na to da se organizam detoksijuje,Sok od nara je dobar kao antioksidant  jer stiti telo od sloodnih radikala koji se nalaze u krvi.Sadrzi viamine A,C i D.Sok od nara smanjuje holesterol za 50 %.



TIKVA

Tikva kao povrce sadrzi dosta proteina te samim tim podstice organizam na topljenje masnoce i skidanje kilograma.Sadrzi vitamin A,beta karoten i vitamin C.Tikva odrzava stabilan nivo secera u krvi sto je vrlo bitno za skidanje masnih naslaga i za generalno stanje organizama jer odrzava balans.



MANDARINA

Mandarina je voce koje sadrzi malo kalorija a ima dosta vitamina i minerala.Mandarina sadrzi mnogo vitamina C koji podstice topljenje masnih naslaga  i pomaze organizmu da lakse stvori L karnitin koji ubrzava metabolizam.Mandarina i klementina se moze jesti citav dan s obzirom da je jako niskokaloricna.Bogata je cinkom i magnezijumom i vitaminom A.




0 коментара :

Постави коментар